TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 150 LEI!

5 motive să folosești produsele ayurvedice Bipha în sarcină

Dacă ești însărcinată, recent ai avut un copil sau te gândești să ai un micuț – acest articol este pentru tine.

Când vine vorba de sarcină, toate femeile fac multe ajustări în viața lor, tocmai pentru a fi mai sănătoase, mai puternice pentru copilul ce urmează să vină pe lume. Perioada sarcinii este una extrem de frumoasă, dar în toate aceste luni, femeia trebuie să fie foarte atentă atât la produsele alimentare pe care le consumă, cât și la cele cosmetice.

Specialiștii susțin că pielea absoarbe până la 55% din ingredientele unui produs cosmetic.

Odată cu ajustările făcute, femeile devin extrem de confuze în privința ingredientelor benefice pentru pielea lor, care dintre ele sunt sigure și care nu. Să vedem de ce produsele ayurvedice vă vor ajuta dragi doamne și domnișoare să vă faceți sarcina mai puțin stresantă.

  1. Produsele ayurvedice nu conțin arome artificiale, aditivi sau conservanți, fiind concepute doar din plante și uleiuri esențiale.
  2. Sunt lipsite de pesticide, iar pentru ambalare se folosesc produse ecologice.
  1. Prezența uleiurilor naturale, precum este uleiul de cocos, extras din nuca de cocos proaspătă, la fel de curat precum laptele matern, sau uleiul de jojoba și migdală. Toate acestea au un rol important în prevenirea apariției vergeturilor.
  1. Nu conțin acid silicilic și retinol, ambii compuși, utilizați în general pentru exfoliere, anti-îmbătrânire și tratamente pentru acnee, sunt considerați nesiguri pentru sarcină.
  1. Lipsa parabenilor – methyl, ethyl, propyl, butyl, care trebuie evitați pe tot parcursul sarcinii, putând apărea diverse afecțiuni ale fătului.

Și nu uitați. Fiți fericite și cât mai puțin stresate.

În următorul articol povestim despre ce cosmetice Bipha Ayurveda vă recomandăm pentru unele dintre cele mai întâlnite disconforturi în sarcină, precum picioarele grele și umflate, vergeturile, stresul etc.

Share this post