TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 150 LEI!

BiphaAyurveda împlinește 90 de ani de când oferă lumii cosmetice 100% naturale

Care este țelul tău în viață? Ce ideal ți-ai stabilit? Vrei să fii fericită? Împlinită? Vrei să îi ajuți pe cei nevoiași? Vrei să încerci să transformi lumea într-un loc mai bun? Vrei să oferi oamenilor variante de produse mai naturale? Oricare ar fi acest vis, luptă pentru el și lasă-l moștenire generațiilor care vor veni.

Articolul de astăzi îi este dedicat lui Pappy Vaidyar, cel care și-a dorit să construiască o instituție care să îi ajute pe oameni să se trateze natural, prin ajutorul ayurvedei. Visul lui a început în 1929, adică acum 90 de ani, când deschidea la Kerala brandul #BiphaAyurveda.

A vrut să inoveze piața cosmeticelor oferind oamenilor produse 100% naturale. A vrut să inspire și să construiască o lume mai curată, în care plantele să fie cele care ajută la refacerea celulelor pielii, care ajută în lupta cu stresul și care, în final, ne vor ajuta să îi oferim organismului vitalitatea necesară pentru a rămâne sănătos și frumos.

#BiphaAyurveda respectă în continuare viziunea lui Pappy Vaidyar și are grijă ca fiecare produs realizat de ei să fie în concordanță cu idelurile celui care a creat acest minunat brand de cosmetice – ingrediente 100% naturale.

Share this post