TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 150 LEI!

Descoperă cosmeticele Bipha Ayurveda prin ochii unui estetician organic

Mare ne-a fost plăcerea să citim despre Bipha Ayurveda pe blogul www.cosmeticaorganica.eu, un blog extrem de interesant ce se adresează publicului vegan și nu numai. Ne-am bucurat mai ales pentru că foarte multe dintre cosmeticele noastre sunt potrivite pentru cei care au ales un stil de viață vegan.

Dar să vedem ce a atras-o pe Sibel, estetician organic, încât să își dorească să testeze cosmeticele 100% naturale gama noastră.

„Eu cochetez de mult timp cu aceasta filozofie numita Ayurveda si incerc, pe cat pot, sa ma ghidez in viata de zi cu zi. Este destul de greu sa renunti la obiceiuri intiparite de zeci de ani de zile in minte, dar cand este vorba despre un stil de viata sanatos, accept orice provocare.

Asa ca am sa iti povestesc despre primul produs pe care as vrea sa il testez – Neelibhringadi Oil – un ulei pentru par cu ingrediente mai mult sau mai putin cunoscute. Ceea ce mi-a atras atentia a fost extractul de amla (amla fiind un ingredient pe care eu il folosesc in mastile faciale).

Citind descrierea si beneficiile oferite de acest ulei, mi-a suras ideea ca incetineste albirea prematura a parului. Cine stie? Poate mai scap si eu de acest stres….”

Continuarea o puteți citi pe http://www.cosmeticaorganica.eu/blog/ce-produse-as-vrea-sa-incerc-de-la-bipha-ayurveda

Share this post