TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 150 LEI!

Kerala, pământul Ayurvedei, țara lui Dumnezeu sau târâmul Bipha

Kerala este un tărâm sacru, plin de mister și energie pozitivă. Este supranumit pământul Ayurvedei sau țara lui Dumnezeu datorită elementelor naturii și a bogatei vegetații care se regăsesc în acest stat.

De ce povestim despre Kerala? Aici își are originile Bipha, este locul de unde provin produsele noastre cosmetice. Ca să fim mai preciși, Bipha a luat naștere în Oachira, un ținut sacru, un centru de pelerinaj foarte vechi, un mic sat plin de spiritualitate datorită templelor sale.

De ce este atât de importantă originea produselor noastre? Kerala posedă o tradiție neîntreruptă a Ayurvedei, știința vieții și a longevității apărută acum aproximativ 5.000 de ani, fiind cel mai vechi sistem de sănătate din lume.

Pământul Keralei este binecuvântat cu nenumărate plante medicinale și asigură astfel continuitate și coerența produselor cosmetice Bipha, iar solul bogat în minerale mărește intensitatea și potența multor plante în comparație cu alte locuri ce au o componență diferită a solului. Potrivit Institutului de Cercetare Forestieră al Keralei, în acest stat exista 5.100 de plante cu floare. De asemenea, potrivit acestei instituții, sunt aproximativ 1.000 de plante medicinale, astfel produsele cosmetice ayurvedice dețin elemente extrem de benefice pentru o piele sănătoasă.

Ayurveda in Kerala a depășit multe invazii și intruziuni atât străine, cât și native. De sute de ani, Ayurdeva Vaidyas (practicanți tradiționali ai Ayurvedei) au fost aprope singura soluție pentru persoanele care căutau vinderea bolilor. Cele opt familii legendare și succesorii lor au tratat întregul stat timp de secole.

În prezent, Kerala este singurul stat din India care practică acest sistem de medicină cu o dedicare absolută. Astfel, aproape toate procedurile contemporane ale ayurvedei au evoluat în și în jurul Keralei.

De aceea ne mândrim că produsele noastre sunt importate direct din inima Ayurvedei, din statul unde această știință a făcut și continuă să facă minuni.

beach-bipha gold-bipha padure-bipha

Share this post