TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 150 LEI!

Snanachurnam, „poțiunea” magică împotriva celulitei

Mereu suntem în căutarea de produse care să ne ajute pielea, să o „elibereze” de stresul prin care trece zilnic. Task-urile de la serviciu, treburile zilnice de acasă, poluarea, vremea rece sau caldă, vântul, ploaia sau ninsoarea. Soarele. Toate acestea ne afectează tenul ireversibil și, la finalul fiecărei zile, trebuie să îi acordăm atenție astfel încât să încetinim pe cât se poate apariția liniilor fine, a ridurilor, a oboselii și a petelor pigmentare. Noi venim în ajutorul tău cu unul dintre cele mai îndrăgite produse ayurvedice – scrubul de baie pentru corp și față Snanachurnam.

Scrubul de baie pentru față și corp Snanachurnam are drept ingredient principal pudra de Schinduf, extrem de eficientă în lupta contra celulitei. Totodată, utilizarea acestuia lasă pielea moale și catifelată la atingere.

Este îmbogățit cu pudră de Vetivert, ce ajută la regenerarea celulară. Astfel, pielea ta va arăta mai tânără, pudra stimulând și formarea colagenului. De asemenea, reduce apariția petelor pigmentare, a uscăciunii, a acneei, a liniilor fine și ridurilor.

Un alt component este pudra de Acacia Catechu ce redă suplețe pielii, protejând-o de iritații sau senzație de uscăciune.
Același scop îl are și pudra de Amla ce confera tenului luminozitate, un aspect catifelat, fiind indicată pentru tratarea acneei sau a coșurilor. Totodată, oferă pielii suplețe și fermitate și ajută la regenerarea celulelor. Mai mult, pudra de amla este tonică și vitaminizantă.

Un alt ingredient este pudra de Terminalia chebula ce are rol antioxidant și este un bun remediu pentru pielea ce suferă de depigmentare, ajutând la vindecarea rapidă a leziunilor.

De asemenea, Pudră de Terminalia bellerica și Pudra de Cyperus rotundus contribuie la reîntinerirea pielii și luptă împotriva acneei, fiind eficiente în tratarea erupțiilor cutanate, a eczemelor și a arsurilor solare.

Un rol important îl are și Pudră de Hemidesmus indicus  care ajută la normalizarea grăsimii pielii, protejând-o împotriva apariției coșurilor, facilitând tratarea acneei sau chiar a psoriazisului.

Share this post