TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 150 LEI!

Termeni și Condiții

Condiții de utilizare

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor de pe site-ul www.biphaayurveda.ro implică acceptarea și respectarea termenilor și condițiilor stabilite conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in bune condiții a acestui portal, care este deținut și administrat de AYURVEDA COSMETICS SRL, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor enumerate mai jos.

Administratorii acestui site își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile oricând, fără niciun preaviz sau notificare. De aceea, vă rugăm să reveniți pe această pagină de fiecare dată când utilizați site-ul. În acest sens vă informăm că fiecare accesare a site-ului reprezintă o acceptare expresă a termenilor și condițiilor de utilizare.

Vizitarea și utilizarea acestui site se pot face numai dacă sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții vă rugăm să încetați să mai accesați sau să folosiți în orice fel site-ul www.biphaayurveda.ro.

Protecția datelor cu caracter personal

În conformitate cu Legea nr.677/2001, referitoare la protejarea persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră colectează datele personale în vederea expedierii produselor și propriilor materiale informaționale, promoționale și publicitare către clienții săi.

Prin crearea unui cont de utilizator în cadrul site-ului www.biphaayurveda.ro vă dați acordul expres ca datele dumneavoastră personale să fie prelucrate de către AYURVEDA COSMETICS SRL și ulterior arhivate în servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastră personale se face atât în scopul înlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastră viitoare, cât și în scopul desfășurării de către societatea noastră de activități de marketing direct.

Pentru utilizarea serviciului, declarați ca veți furniza informații reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastră.

In situația in care consideram ca aceasta obligație a fost încălcata, ne rezervam dreptul de a va bloca  accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinata sau nedeterminata, fără nicio notificare prealabila.

AYURVEDA COSMETICS SRL este înregistrata la ANSPDCP cu numărul 0006066/2018 și va prelucra, publica și utiliza datele personale, fără alte obligații sau plăți față de dumneavoastră pentru acțiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare și de marketing prin poștă, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare). Datele dumneavoastră personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fără acordul dumneavoastră, însă ele vor putea fi transmise autorităților în drept pentru verificarea tranzacțiilor comerciale sau altor autorități, care în baza legii au dreptul să solicite aceste date.

Societatea nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile și/sau furturile de informații cauzate de defecțiuni ale soft-ului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, server-ul, email-urile expediate nu conțin viruși sau alte elemente care pot dăuna calculatorului dumneavoastră.

În condițiile în care, ulterior creării unui cont de utilizator, nu mai doriți ca AYURVEDA COSMETICS SRL să folosească datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne transmiteți prin poștă o cerere simplă în acest sens la adresa: Mun. Brasov, Str. Iuliu Maniu, nr. 47, cam.429, et.4, Jud. Brasov. În acest caz contul de utilizator al dumneavoastră va fi șters din serverele AYURVEDA COSMETICS SRL, iar datele dumneavoastră personale vor fi depersonalizate, fiind utilizate în continuare în scopuri statistice.

Prețul

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.biphaayurveda.ro sunt în RON și conțin TVA. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, AYURVEDA COSMETICS SRL rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.biphaayurveda.ro vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

Plățile dumneavoastră vor fi procesate de către colaboratorii noștri. În acest sens vă informăm că refuzul comunicării datelor cerute de către aceștia pentru efectuarea plăților va duce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastră.

Descrierea procesului de plată:

*Clientul plasează comanda pe site-ul www.biphaayurveda.ro pentru unul sau mai multe produse.

*În cadrul procesului de înregistrare a comenzii, Clientul este transferat către site-ul colaboratorilor noștri pentru introducerea datelor de tranzacționare (date de facturare și/sau date de livrare, informații credit/debit card).

*După trimiterea datelor de card, acestea sunt verificate la banca Clientului, iar suma reprezentând contravaloarea produselor este blocată în contul acestuia pentru debitare ulterioară.

*Comanda este trecută prin filtrele antifraudă, iar în caz de validare suntem notificați în acest sens. Notificarea despre comandă și disponibilitatea de plată a Clientului este făcută în timp real (existența banilor în contul Clientului și blocarea lor în vederea efectuării tranzacției).

*După livrarea produsului, banii sunt debitați din contul Clientului și transferați în contul colaboratorilor noștri și virați ulterior în contul nostru.

*De asemenea, Clientul poate opta pentru cumpărarea produselor cu plata ramburs, ceea ce înseamnă ca respectiva comandă va fi procesata cu obligația Clientului de a achita contravaloarea produselor la recepționarea acestora , către serviciul de curierat.

Livrarea produselor

AYURVEDA COSMETICS SRL se obligă să proceseze toate comenzile și să expedieze produsele comandate (în limita stocului disponibil) intre 24h si 96h ore lucrătoare, socotite de la data plasării fiecărei comenzi. Produsele sunt considerate livrate în momentul predării acestora către curier. Acest termen poate fi modificat din motive independente de voința noastră.

Toate produsele aflate pe stocul magazinului nostru virtual au un număr limită de bucăți. Informații cu privire la actualizarea/realimentarea stocurilor pentru produsele comandate se vor comunica punctual de către operatorii noștri. Pot apărea situații in care un produs comandat care este afișat in stoc magazin sa devina indisponibil in cazul in care acesta a fost confirmat in comenzi anterioare, simultan( dincolo de limita stocului zilnic ). Actualizarea afișata a stocului se realizează la un interval de 24 de ore.

Taxele de livrare  sunt calculate cu taxa pe valoare adăugată (TVA) inclus si sunt următoarele:

– 20 lei pentru comenzi mai mici de 150 lei cu plata ramburs sau card bancar

– gratuit pentru comenzi mai mari de 150 lei

In ziua in care coletul cu comanda dumneavoastră va fi expediat, veți fi înștiințat prin e-mail /sms sau telefonic de către noi.

Coletul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livrează in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veți fi înștiințat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi înlocuit cu unul asemănător daca dumneavoastră doriți și sunteți de acord cu acest lucru.

Returnarea/schimbul mărfurilor

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Costurile de returnare sunt suportate de AYURVEDA COSMETICS SRL.

Clienții www.biphaayurveda.ro pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 14 zile de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeași stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. În maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

În cazul în care s-a optat pentru schimbarea produselor comandate, noua comandă va fi procesată și expediată în maxim 72 de ore de la data returnării produselor comandate. Diferențele de preț vor fi returnate în maxim 3 zile lucrătoare de la data returnării produselor comandate.

AYURVEDA COSMETICS SRL nu își asuma responsabilitatea si nu poate fi făcută responsabila pentru orice paguba apăruta prin folosirea produselor achiziționate prin intermediul acestui site, in alte scopuri decât cele menționate pe eticheta.

Limitări

În vederea efectuării plății aferente produselor comandate, veți fi redirecționat automat către site-urile colaboratorilor noștri, în cadrul procesului de înregistrare a datelor și comenzilor dumneavoastră. AYURVEDA COSMETICS SRL nu își asumă răspunderea cu privire la eventualele daune pe care, direct sau indirect, vi le-ar cauza accesarea, înregistrarea, utilizarea acestor site-uri. În acest sens vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale site-urilor respective.

AYURVEDA COSMETICS SRL încearcă, în cadrul site-ului, să ofere clienților săi o descriere cât mai detaliată asupra produselor sale, însă nu garantează că descrierea produselor sau orice alt conținut al site-ului www.biphaayurveda.ro este completă sau total lipsită de erori. De asemenea AYURVEDA COSMETICS SRL nu își asumă responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profiluri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificări fără anunțarea în prealabil ale datelor, prețurilor sau structurii site-ului.

Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului www.biphaayurveda.ro este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală. Folosirea fără acordul scris al AYURVEDA COSMETICS SRL a oricăror elemente aparținând site-ului www.biphaayurveda.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.

Societatea îi conferă utilizatorului dreptul de a descărca informațiile de pe site doar în vederea folosului propriu, necomercial, cu condiția de a nu modifica simbolurile și textul cu privire la copyright și drepturile de autor. Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web. Vă aducem la cunoștință că BIPHA este marcă înregistrată, proprietatea AYURVEDA COSMETICS SRL și în acest sens orice utilizare a mărcii fără acordul societății fiind pedepsită conform legii.

Informații sau comunicări

Cei care accesează / vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări pe adresa de e-mail office@biphaayurveda.ro atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător sau defăimător. Sunt încurajate comentariile și comunicările care transmit idei, sugestii, întrebări, informații cu privire la site, produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului.

În cazul în care ne sunt trimise informații, materiale, documente, prin orice metodă posibilă incluzând e-mail, poștă, fax, formulare online, se va considera că utilizatorul conferă societății dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui și prezenta aceste informații prin orice mijloace.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, utilizatorul a luat la cunoștința asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Condițiile de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apară intre utilizator si AYURVEDA COSMETICS SRL. In cazul unor eventuale conflicte intre AYURVEDA COSMETICS SRL si clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabila in minim 30 de zile lucrătoare.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi soluționat in instanța competenta in conformitate cu legile romane in vigoare.

Diverse

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii, clientul accepta fără obiecțiuni Condițiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Fiind de acord cu acești Termeni si Condiții clientul își asumă in totalitate drepturile si obligațiile ce decurg din cumpărarea din magazinul virtual www.biphaayurveda.ro.