TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 150 LEI!

Turmericul, planta minune cu care trebuie să ne “condimentăm” pielea

Indienii îl folosesc de peste 4.000 de ani în “rețetele”lor de înfrumusețare, iar eficacitatea lui se poate observa cu ochiul liber doar uitându-te la pielea femeilor din India. Apreciat și în gastronomie, datorită gustului său unic, dar și datorită efectelor benefice pe care le are asupra organismului, turmericul a început să capete notorietate și în România.

Dar, pe lângă contribuția sa extraordinară adusă gastronomiei, acesta și-a adus aportul și în industria cosmeticelor, mai ales în cremele și loțiunile de corp ce conțin ingrediente 100% naturale. Astfel, multe dintre produsele Bipha Ayurveda conțin turmeric și asta pentru că are o multitudine de proprietăți și rezolvă unele dintre cele mai stringente probleme ale pielii  femeilor, dar și a bărbaților.

Spre exemplu, turmericul este foarte bun în tratarea psoriazisului, o boală cronică a pielii necontagioasă, dar extrem de inestetică, care poate apărea atât în rândul femeilor, cât și a bărbaților. Fiind un excelent antiseptic, curcuma luptă împotriva bacteriilor regăsite la nivelul pielii.

De asemenea, mai multe studii au arătat că turmericul este eficient și în tratarea acneei, tot datorită “puterilor” sale antiseptice. Mai mult, curcuma este antiinflamatorie, având în compoziția sa o substanță bioctivă care luptă împotriva inflamației la nivel molecular, acesta fiind un alt motiv pentru care această planta este un aliat perfect în lupta contra acneei.

Pentru aceste două afecțiuni ale pielii, găsiți pe site-ul nostru untul de corp pe bază de turmeric – https://www.biphaayurveda.ro/produs/ujjwala-alleppy-turmeric-butter/.

Un alt punct foarte al turmericul este conținutul său mare de antioxidanți. Nimeni nu vrea să îmbătrânească, nu? Nimeni nu își dorește riduri, nici măcar linii fine, nu? Astfel, folosite în mod regulat, cosmeticele Bipha Ayurveda cu extract de turmeric ajută la prevenirea apariției ridurilor și reduce liniile fine deja existente la nivelul feței. De unde această putere? Antioxidanții ce se regăsesc în turmeric protejează corpul de radicalii liberi și, în plus, are abilitatea de a stimula activarea enzimelor antioxidante proprii corpului. În acest fel, luptă pe două planuri împotriva radicalilor liberi – îi blochează direct și stimulează proprii antioxidanți ai organismului.

La toate acestea se adaugă strălucirea pe care turmericul o oferă pielii. Luminozitate și catifelare. Produsele cosmetice pe bază de turmeric au proprietatea de a hidrata pielea în profunzime, acest aspect contribuind la obținerea unui ten catifelat și strălucitor.

Așadar, o piele și sănătoasă a fost mereu un deziderat al femeilor. De fapt, în adâncul sufletului lor și bărbații își doresc o astfel de piele, iar pentru îndeplinirea acestui vis, mai jos sunt câteva dintre produsele noastre ce vor ajuta pielea să își recapete strălucirea naturală în mod 100% natural.

Share this post