TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 150 LEI!

CEO BIPHA AYURVEDA INDIA, vizită de lucru importantă în România, alături de vicepreședintele Indiei

Ajay George Varghese, CEO Bipha Ayurveda India, a efectuat o vizită de lucru în România în calitate de lider al delegației Indiei, misiune economică ce s-a deplasat în România în perioada 18 – 20 septembrie și care a avut loc cu prilejul vizitei oficiale a vicepreședintelui Indiei, Venkaiah Naidu, în România.

Astfel, în cadrul vizitei sale, CEO-ul Bipha Ayurveda India a participat pe 19 septembrie la Forumul de Afaceri India – România, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București, în parteneriat cu Ambasada Indiei în România și Confederația Indiană a Industriilor și cu sprijinul Ministerului pentru mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

 

În cadrul evenimentului, Ajay George Varghese a semnat, alături de Sorin Dumitru, președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, un acord de colaborare între instituția economică din România și Confederația Indiană a Industriilor.

 

Totodată, Ajay George Verghese s-a numărat printre speakerii ce s-au adresat Forumului de Afaceri România – India, întrunire unde au fost participat, printre alții, Radu Oprea, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Călin Popescu Tăriceanu, președintele Senatului, și Thanglura Darlong, ambasadorul Indiei în România.

 

 

 

Ajay George Varghese s-a arătat încântat de România și a catalogat întâlnirile avute cu reprezentanți ai mediului de afaceri din România drept „promițătoare și productive”.

Vizita vicepreședintelui Indiei, E.S. Venkalah Naidu, este inclusă în programul ce marchează aniversarea a 70 de ani de relații diplomatice între România și India.

Share this post